Polityka prywatności

 1. Administratorem Państwa danych osobowy jest firma Arwen z siedzibą w Warszawie 02-972  ul. Branickiego 10/34

2. Państwa dane osobowe są wykorzystywane w celu:

  • monitorowania Państwa aktywności na naszej stronie internetowej (wchodzenie na dany produkt, umieszczanie produktów w koszyku czy w schowku)
  • kontaktu z Państwem w sprawie zamówienia
  • obsługą zgłoszeń wysyłanych przez formularz
  • obsługą reklamacji i zwrotów
  • zarządzania i obsługa Państwa konta (np. zmiana ilości produktów, zmiana danych)
  • realizacji Państwa zamówień

3. Państwa dane otrzymujemy od Państwa w chwili składania zamówienia. Mają Państwo prawo wycofać zgodę na przetwarzanie danych osobowych, żądać zmiany danych, wglądu lub ich usunięcia zgodnie z art. 24 Ustawy o ochronie danych osobowych. 

4. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Jeśli z jakiegoś powodu nie będą Państwo chcieli podać swoich danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zawrzeć umowy sprzedaży i w konsekwencji zrealizować Państwa zamówienie. 

5. Państwa dane są wykorzystywane wyłącznie przez firmę Arwen oraz przez przewoźnika w celu dostarczenia Państwa zamówienia.

Pliki cookies

1. Firma Arwen z siedzibą w Warszawie  NIP1231138851 prowadząca sklep internetowy Imprezowy Kącik informuję, że używa na stronach www technologii cookies i innych podobnych technologii w urządzeniu końcowym Użytkownika. Pliki cookies stanowią informatyczne dane.

2. Niniejsza polityka dotycząca plików cookie odnosi się do wszystkich stron internetowych oraz aplikacji na urządzenia mobilne.

3. Przez korzystanie ze stron i aplikacji wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek zgodnie z tą polityką. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki w odpowiedni sposób lub zrezygnować z używania stron oraz aplikacji.

4. Co to są ciasteczka?
Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, "długość życia" ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia) oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

5. Dlaczego korzystamy z ciasteczek:

  • w celu realizacji zamówienia i świadczenia usług
  • tworzeniu statystyk umożliwiających nam zrozumieć, w jaki sposób korzystają z naszego serwisu Użytkownicy
  • utrzymaniu sesji z Użytkownikiem (po zalogowaniu) oraz zapamiętywanie zawartości koszyka, aby Użytkownik na każdej podstronie naszego sklepu nie musiał się logować. 
  • dopasowanie reklam do zainteresowań Użytkowników

Używając ciasteczek w wyżej opisany sposób nigdy nie identyfikujemy tożsamości użytkowników na podstawie informacji przechowywanych w ciasteczkach.

6. W wielu przypadkach, przeglądarki internetowe domyślnie dopuszczają przechowywanie informacji w formie plików cookies oraz innych podobnych technologii w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownik może dokonać zmiany tych ustawień. Niedokonanie zmian oznacza, że w/w informacje mogą być zamieszczane i przechowywane w jego urządzeniu końcowym, a tym samym że sklep będzie przechowywać informacje w urządzeniu końcowym użytkownika i uzyskiwać dostęp do tych informacji. 

7. Z poziomu przeglądarki internetowej Użytkownik może samodzielne zarządzać plikami cookies. Użytkownik może:

 - zaakceptować obsługę cookies, co pozwali na pełne korzystanie z opcji oferowanych przez witryny internetowe

- zarządzać plikami cookies na poziomie pojedynczych, wybranych witryn 

- określić ustawienia dla różnych typów plików cookie, na przykład akceptowania plików stałych, jako sesyjnych itp.

- blokować lub usuwać cookies. 

8. Szczegółowe informacje dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). Informujemy, że ograniczenia bądź wyłączenia stosowania plików cookies i innych podobnych technologii mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na naszej stronie.

Informacje o  plikch cookies i innych technologii można znaleźć m.in. pod adresem wszystkoociasteczkach.pl oraz w sekcji Pomoc w menu przeglądarki internetowej.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl